uncategorized

Sapa, Lazare, sapa

1. Ce vedeti mai sus este un still frame dintr-un stop motion care vine pe vine, in mersul piticului, dar bine.

2. Postez acum clipul asta, pina sa il descopere toti cocalarii rumeni si sa il lipeasca de blogurile lor si ale prieteneilor lor. The filth and the fury, prietenei:

2.1 Rezolutie mai buna gasiti aici.

3. Nu stiu ce se intimpla cu monitorul asta nou, nu am reusit sa il setez nici acu, se vede blurat si curbat, prea multe butoane in menu, pe vremea mea era doar buton de dat mai tare si mai incet, mai alb sau mai negru, acu’ stau sa calculez unghiuri de vedere si cinspe mii de variabile, pai ce facem, programare, focus pulleri, ce sintem noi? E greu. Plus ca agata si FIFA08.

4. ‘electro’ se mai duce la inca un festival de renume mondial de pe mapamond, dar nu il dezvalui inca, astept sa publice preacinstitele fete informatia oficiala pe site-ul lor, apoi il leg de blog.

5. Ascult in heavy rotation o piesa de pe Nectar al Nataliei Clavier, ca tre’ sa ii fac un clip si am ceva idei, dar toate greu de urnit, probabil o sa mergem pe ceva simplut, la sentiment, pe prietenie si prietenei. Ca, oricum, juma’ de clip e regizat by proxy.

6. De pe ‘Sapa, Lazare, sapa’ mi-a placut doar Jesus of the Moon.

7. Am descarcat ilegal de pe solsick ultima creatie audibila a formatiei instrumentale Stereolab si am decis ca genul asta de muzica mi se pare la fel de interesant ca a da cu aspiratorul prin casa, intr-o zi de duminica. Mai bine ascult Nomen est Omen sau, chiar, aia mai cinta, D-ra Pogany?

Advertisements
Standard

2 thoughts on “Sapa, Lazare, sapa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s